BLOOMIA
Työnohjaus verkossa

Työnohjaus verkossa

Etätöiden tultua viime aikoina tutummaksi kiinnostus etänä toteutettaviin työnohjauksiin on selvästi kasvanut. Tapaan erittäin mielelläni työnohjausasiakkaitani, sekä yksittäisiä asiakkaita että ryhmiä, myös verkossa.

Työnohjaus etänä on mahdollista sekä päivällä että ilta-aikaan. Voin kutsua osallistujia työnohjaukseen useamman eri sovelluksen kautta, tai minut voi myös kutsua mukaan työpaikalla käytössä olevaan sovellukseen.

Voit varata 30 minuutin ilmaisen ajan etäyhteyden kautta tehtävään tutustumis- ja kartoituskeskusteluun. Tämä keskustelu ei sido sinua mihinkään. Voimme keskustella yhdessä kasvokkain siitä, miten voisin olla avuksi. Tutustumiskeskustelun avulla saat kokemuksen miltä tuntuisi osallistua työnohjaukseen verkossa sekä tietenkin myös siitä, sopisinko minä työnohjaajaksesi.

Työnohjaajan valintaan saa ja pitääkin kiinnittää huomiota, koska kokemus toimivasta ja luottamuksellisesta työnohjaussuhteesta on yksi tärkeä tekijä onnistuneen työnohjauskokemuksen taustalla. Eri ihmisille myös sopivat erilaiset kohtaamistavat ja työtavat. Vaikka keskustelumme tuloksena ei syntyisikään työnohjaussuhdetta, aika ei ole mennyt hukkaan ja opimme varmasti molemmat kohtaamisestamme jotain.

Ole yhteydessä matalalla kynnyksellä, niin sovitaan aika tutustumis- ja kartoituskeskusteluun! Voit myös jättää yhteydenottopyynnön etusivun lomakkeen avulla.